FOREDRAG & OPLÆG

Dataetik. Privatliv og individets ret til at kontrollere egne data er på vej til at blive et vigtigt konkurrenceparameter i virksomheder og altafgørende for tilliden også i den offentlige sektor. Dataetik er ved at blive et samfundsansvar lige som det at være grøn er i dag. Hør hvad dataetik er, få en stribe gode og dårlige eksempler på dataetik og individuel datakontrol og få tips til dataetiske værktøjer og tjenester, du og din virksomhed/organisation selv kan bruge og få et indblik i, hvad borgerne/forbrugerne egentlig tænker om data. Mulighed for særlig fokus på fx offentligt sektor, AI, IOT eller Smart Cities.

Digitalt selvforsvar. Få nogenlunde kontrol over dine digitale fodspor. Forstå datatidsalderen, fordele og især ulemper ved big data, data analyse, dataforudsigelser og kunstig intelligens, hvis det ikke foregår på en etisk ansvarlig måde. Hvorfor bør du passe på din identitet og dit omdømme online – hør hvad konsekvenserne har været for dem, der ikke passede på. Hvilke værktøjer, kan du bruge for at beskytte og optimere på din digitale identitet, for det handler ikke om at lade være, men om at være smart med dine data.

Kontakt: info@dataethics.eu

DataEthics.eu er en non-profit forening, der tilbyder en række opgaver til markedspriser. Pengene bruges til at at opnå støtte fra fonde (egenfinansiering), betale lønninger og honorarer samt finansiere den viden, vi deler gratis for at efterleve vores mission og formål

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.